Sherbimet tona

Disa nga Produktet

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Vlerat Tona

Nga CEO


Kemi zgjedhur produktet me cilesore ne treg per klientet tane. Cdo dite perkushtohemi qe te ofrojme sherbim te shpejte dhe kushtet me te mira. Qellimi yne nuk eshte vetem afrimi me markat me te njohura por kerkim i vazhdueshem i cilesise.

Rreth Nesh

Fuqia jone shitese perfshine: Persona të dedikuar që janë vazhdimisht në kontakt me 60 klientët tanë më të mëdhenj, rregullojnë raftet dhe u japin këshilla për porositë. Menaxherë per klientët kryesorë (KAM) që janë përgjegjës për marrjen e porosive dhe marrëdhëniet me klientët tanë më te fuqishëm. Shitësa PSR të cilët marrin porositë nga klientët, ja dërgojnë departamentit të logjistikës, i cili realizon porosinë brënda 24 orëve. Shitësa VSR të cilët i kanë produktet në mjetin e tyre, dhe kryejnë në çast shitjen tek klientët sipas kërkesës së tyre. Transportuesa të cilët merren me porositë që vijnë nëpërmjet PSR-ve ose drejtpërdrejt nga klientë të tjerë, nëpërmjet telefonit ose emailit. READ MORE

Galeri

00
Automjete
00
Te punesuar
0000
Magazinimi (m2)
00
Eksperience