Ne ofrojmë shërbime logjistike në rajonin e Fierit, qofshin ato transporti i mallrave, zgjidhjet e zinxhirit të furnizimit, magazinimin dhe shpërndarjen. Kompania jonë ka vite përvojë në këtë industri dhe ka qenë në gjendje të krijojë një rrjet të bashkëpunëtorëve ne te gjithe vendin, duke marre persiper pergjegjesine e shperndarjes se produkteve me cilesine me te larte ne treg.

Ekipet tona logjistike përbëhen nga punonjës te perkushtuar, të cilët duke filluar nga ngarkimi i ngarkesave deri në post-dorëzimin, kujdesen për procesin e transportit logjistik, magazinimin, shpërndarjen dhe ruajtjen e produktit ne kushte optimale. Ne jemi të autorizuar, të siguruar dhe të licencuar nga institucionet shtetrore, dhe kemi fituar një reputacion të besueshëm ne treg. Ferko 2007 ka qenë në gjendje të fitojë zemrat e qindra klientëve. Tashme ne jemi nje vlere e shtuar per firmat me te njohura ushqimore qe na kane besuar produktet e tyre.

34

30